Olemme suljettuna ma-ti 5-6.12.2022, palaamme töihin taas normaalisti keskiviikkona 7.12.2022.

Введите текст статьи

Soodapuhdistus kaupan päälle!

Kun varaat aikasi suuhygienistillemme, Jennille lokakuun aikana saat hammaskiven poiston yhteyteen soodapuhdistuksen ilmaiseksi 😁Mainitse aikaa varatessasi etukoodi `sooda`. Varatun ajan ei tarvitse olla lokakuussa vaan riittää että ajanvaraus on suoritettu lokakuun aikana. Soita siis aikasi nopeasti p.0103215071 ja hyödynnä etu!Soodapuhdistuksella poistetaan hampaista pinnallisia värjäytymiä, se tehdään hienojakoisella soodajauheella johon yhdistetään vesi- ja ilmasuihku. Soodapuhdistuksella saat sileät ja puhtaat hampaat joten puhtaanapito helpottuu myös kotona. 

Hammaslääkäri Anna Egle aloittaa vastaanotollamme.

Hänellä on pitkä työkokemus ja tyytyväisiä asiakkaita. Anna palvelee myös ruotsiksi ja latviaksi.  

VO Hammas klinikka, Turun keskustassa

 

VO Hammas klininkka suosittelee uutta  iO™Oral-B sähköhammasharjaa!

Oral-B:n KAIKKIEN AIKOJEN PARAS PUHDISTUS MULLISTAVALLA MAGNEETTISELLA iO™-TEKNIIKALLA antaa ammattimaisen puhtaan tunnun ja hellävaraisen harjauskokemuksen parannetuilla tekoäly- ja 3D-seurantaominaisuuksilla!

 • Uusi iO™-tekniikka yhdistää mikrovärähtelevät harjakset Oral-B:n hammaslääkärien innoittamaan pyöreään harjaspäähän antaen raikkaan, puhtaan tunnun suussa ja 100 % terveemmät ikenet yhdessä viikossa. 

 • Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. 

 • HAMPAIDEN 3D-SEURANTA, tekoälyn avulla seuraa harjaustasi hampaiden etu-, puru- ja takapinnoilla ja ohjaa mahdollisimman huolelliseen puhdistukseen.

Suuhygienistin vastaanottolla VO Hammas klinikalla mahdollisuus kokeilla uutta iO9 ORAL-B sähköhammasharjaa ja tutustua kaikkiin sen ominaisuuksiin.

Jos et ole aiemmin käyttänyt sähköhammasharjaa, saat oikeat ohjeet harjausteknikkaan ammattilaiselta.

Pääset aistimaan sähköharjan edut juuri nyt!

Tule tutustumaan ja kokeilemaan uutta ORAL-B iO series 9 sähköhammasharjaa!


Tänä vuonna juhlimme klinikan 15 vuotta syntymäpäivää

Hammaslääkäri ja suuhygienisti Turussa ja Lietossa. 

Vastaanottomme tekee myös hyväntekeväisyyttä aina hyvän tilaisuuden tullen

Turku ja Lieto 

Laadukkaat ja kätevä ovat Sveitsilaiset Straumann implantit VO Hammas hammasklinikassa

Turku ja Lieto 

Valitse itsellesi sopivat hammashoidon palvelut. Olemme aina lähellä. Katso tarjoukset sivustosta.

Turku ja Lieto. 

Paras hinta kiinteille hammasproteeseille!

Jos teilla hammas puuttuu, soita meille.  Sinulla on monta vaihtoehtoa korvikkeeksi: irrotettava proteesi, kiinteä siltaproteesi tai hammasimplantti eli keinojuuri.

Särkypotilaille 50% alennus puudutuksesta!


Kun sinulla on seuraavia oireita: selkeästi kipeä hammas, voimakasta vihlontaa, jatkuvaa särkyä, mahdollista turvotusta tai tapaturman seurauksena hampaan lohkeama, irtoaminen tai muu mahdollinen tilanne, soittaa ja varata aikaa meillä.