ESTEETTINEN HAMMASHOITO 

Esteettiseksi hammashoidoksi kutsutaan hoitoa, jossa hampaiden ulkonäköä muutetaan silmää paremmin miellyttäväksi. Kauniit ja terveet hampaat antavat varmuutta ja syyn hymyyn.
Esteettinen hammashoito on laaja kokonaisuus, johon kuuluu sekä isoja että pieniä toimenpiteitä. Jo millin sadasosan viilaaminen etuhampaan kulmasta voi olla elämää mullistava esteettinen hoito. Isompiakin muutoksia saadaan aikaan turvallisilla ja kivuttomilla menetelmillä.
Esimerkiksi tummuneita tai laikukkaita hampaita voidaan vaalentaa turvallisesti hampaiden valkaisulla. Pelkällä hampaiden valkaisulla saadaan aikaan ihastuttavia tuloksia!
Hammasimplanttin asentaminen, Hampaiden valkaisuhoidot Turussa

Hammaslaminaatti

Hampaan ulkonäköä voidaan parantaa myös hammaslaminaattien avulla. Hammaslaminaateilla tarkoitetaan hampaan pinnalle kiinnitettäviä kuoria. Ennen hammaslaminaatin valmistamista on hammaslääkärin syytä tehdä kattavat tarkastukset ja arvioinnit. Yhdessä suunnitellaan ja sovitaan mikä on paras ratkaisu.
Ensin tehdään tarvittavat tarkastukset ja suunnittelut. Tämän jälkeen hampaan pinnasta ja kärjestä hiotaan tarvittava määrä omaa hammasta pois. Hampaista otetaan jäljennökset, jotka lähetetään hammaslaboratorioon. Siellä osaavat teknikkomme valmistavat yksilölliset laminaatit juuri sinulle sopivalla värillä. Hampaisiin voidaan laittaa väliaikainen laminaatti, kunnes pysyvät laminaatit saadaan asennettua. Lopuksi väliaikainen laminaatti poistetaan ja pysyvä kiinnitetään paikoilleen.
Hampaat voidaan esteettisistä syistä myös kruunuttaa kokonaan. VO Hammas Oy:ssa hammaslääkärimme antaa sinulle lisää tietoa vaihtoehdoista.
Esteettisetä hammashoidosta huolehtii hammaslääkäri, mutta esimerkiksi hampaiden puhdistusta ja valkaisuhoitoja hoitaa meillä suuhygienisti jolla tähän tehostettu koulutus.

HAMMASLAMINAATTI JA MUUT KERAAMISET PAIKAT

MILLOIN KERAAMISTA TÄYTETTÄ KANNATTAA HARKITA?

Keraaminen paikka tai kruunu on erinomainen valinta etenkin juurihoidettuihin takahampaisiin, jotka ovat usein hauraampia ja laajasti paikattuja. Näissä hampaissa riski hampaan murtumiselle kasvaa. Keraaminen paikka tai kruunu lisää hampaan ennustetta selvästi suojaten haurasta hammasta.
Keraaminen paikka tai kruunu on myös hyvä valinta lohkeavien, laajojen muovipaikkojen tilalle kestävyytensä ja kustannustehokkuuden vuoksi. Laajat muovipaikat kuluvat käytössä, jolloin myös purenta voi muuttua. Myös hampaiden narskuttelu eli bruksaaminen voivat osaltaan vaikuttaa hampaiden kulumiseen. Keraamisia täytteitä käytetäänkin purennan kuntouttamisessa kuluneessa hampaistossa.
Keraaminen kruunu tai laminaatti soveltuu esteettisesti ja kestävyydeltään erinomaisesti etuhampaiden korjauksiin. Hoidon myötä voidaan samalla myös korjata pieniä hampaiden asentovirheitä.
Keraaminen silta puolestaan voi tulla kyseeseen puuttuvan hampaan korvaamisessa ja toimii vaihtoehtona hammasimplantille.
Hammaslaminaatti. Meillä tehdään keraamiset täytteet hyvällä hinta-laatusuhteella. Soita ja tarkista hinta!