Henkilökunta
Image alt
Perheinen hammasklinikka

Henkilökuntamme edustaa huippuosaamista, joten meillä olet asiantuntevissa käsissä. Asialleen omistautunut tiimimme kouluttautuu vuosittain myös ulkomailla, sillä haluamme olla hammaslääketieteen kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkaillemme uusimmat, turvallisimmat ja mukavimmat hoitomuodot.

Toivotamme Sinutkin tervetulleeksi miellyttävään ja laadukkaaseen hammashoitoon Turun keskustaan tai Liedon Ilmarisiin.

Olemme parhaitta hammashoitamisessa Turussa, koska:

  • Monipuoliset hammashoidon palvelut
  • Laadukkaiden suunterveyspalvelujen tuottaja
  • Perhe hammaslääkäri
  • KELAN-suorakorvauksen

Vladimir  Onischenko

Hammaslääkäri, hammasteknikko

Lenita Mikkola

Suuhygienisti

Jutta Ranta

Hammashoitaja

VO Hammas OY klinikalla on jo pitkä historia hammashoitopalveluiden tarjoamisessa sekä Turussa että Liedossa. Meidän klinikoillamme työskentelevät ammattitaitoiset ja aina asiakkaan huomioon ottavat hammaslääkärit, suuhygienistit sekä hammashoitajat, joilla kaikilla on runsas käytännön kokemus hammashoidon palveluista.

VO Hammas OY:ssä käytetään aina modernia teknologiaa, uusia laitteita ja materiaaleja. Pyrimme aina ennaltaehkäisemään hammassairauksia.

VO Hammas OY klinikoiden motto on tarjota parasta ja laadukasta hammashoidon palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Klinnikkamme haluaa tulla tunnetuksi helposti lähestyttävänä koko perheen hammashoitolana.

VO Hammas OY klinikoihin kuuluu kaksi vastaanottoa. Toinen näistä sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa; Puutarhakatu 2C 29, ja toinen Liedossa (Ilmaristen puolella) osoitteessa; Tanssijantie 27.

Tervetuloa! 

Tee voitte valita mukava sijaitseva itsensä VO Hammas OY:n sivuosastoa, ja varata aikaa hammaslääkäriä. 

Image alt